Paste cu sos de ciuperci

Postat pe: 09-11-2017
(0)

Ingrediente

200 g paste
6 ciuperci champignon
1 ceapă mică
suc de roşii
1 lingură pastă de tomate
oregano uscat
2 căţei de usturoi
pătrunjel proaspăt
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

2 portii
Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc în puţin ulei.

Se adaugă ciupercile tăiate cuburi şi se mai lasă câteva minute pe foc.

Se adaugă apoi pasta de tomate şi sucul de roşii, oregano, sare şi piper după gust.

Se fierbe totul pentru maxim 5 minute, după care sosul de ciuperci se poate amesteca cu pastele fierte şi scurse bine de apa.

Dacă nu se servesc în post, se poate presăra deasupra în afară de pătrunjel tocat mărunt, caşcaval ras.

Sunt bune atât calde, cât şi reci.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu sos de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu sos de ciuperci