Lasagna cu dovlecei

Postat pe: 28-07-2017
(0)

Ingrediente

sare
piper
1 dovlecel (sau 2 mai mici)
1 ceapa alba
1 ceapa rosie
2 morcovi
1 cutie de rosii in suc
patrunjel verde
marar verde
Sos bechamel
700 ml lapte
50 g unt
3 linguri faina
sare
piper
nucsoara
foi de lasagna
300 g cascaval
300 g cas de vaca

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

8 portii
Intr-o tigaie, calim ceapa tocata in uleiul incalzit, adaugam morcovul dat prin razatoare, lasam sa se caleasca 2 -3 min impreuna.

Dovlecelul il curatam si taiem cubulete, adaugam peste morcovi, o cana de apa, condimente dupa gust si lasam sa fiarba pana ce se inmoaie dovlecelul, adaugam rosiile, verdeturile tocate.

Amestecam si mai lasam 3 min pe foc.

Sos bechamel-intr-o cratita, topim untul, adaugam faina, lasam 1 min, amestecand continuu, adaugam laptele cald, condimente dupa gust si amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o crema.

Intr- o tava, adagam sos de dovlecel-cascaval ras-foi de lasagna-sos bechamel-sos de dovlecel-felii de cas-cascaval ras-foi de lasagna-repetam pana ce terminam ingredientele.

Ultimul strat sa fie de foi de lasagna si cascaval ras.

Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Lasagna cu dovlecei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Lasagna cu dovlecei