Scrumbie Sarata cu Morcov si Capere

Postat pe: 10-06-2011
(0)

Ingrediente

scrumbie sarata - 1 buc
morcov - 1 buc
coaja de lamiie - pentru decor
usturoi verde - 3 fire
capere - 2 linguri
piper verde - 1 lingurita
sfecla rosie - 3 linguri (cuburi)
otet - 1 lingura

Mod de preparare

Am dezosat scrumbia si am taiat-o in cubulete. Morcovul l-am taiat juliene fin, usturoiul verde in forma de v, iar sfecla rosie (ar fi trebuit sa o coc si apoi sa o folosesc) am folosit sfecla rosie conservata. Am amestecat sfecla cu pestele, caperele si piperul, am pus putin otet si am asezat-o in farfurie linga morcov si coaja de lamaie taiata juliene.
Desigur se pot face n combinatii, insa eu am facut una repede cu ce mi-a cazut mai repede in mina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Scrumbie Sarata cu Morcov si Capere" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Scrumbie Sarata cu Morcov si Capere