Ciuperci Champignion, la Cuptor

Postat pe: 29-01-2015
(0)

Ingrediente

10-12 ciuperci champignion intregi
1 buc de ardei chili de 1-1,5 cm tocat marunt / ardei iute uscat (zdrobit) / fulgi chili
1-2 catei de usturoi tocati marunt
sare
1 ½ lingura suc de lamaie
2-3 linguri cu varf patrunjel verde tocat marunt
parmezan ras (cateva linguri)
cascaval taiat cubulete
3-5 linguri ulei de masline
rosii, pentru servit

Mod de preparare

Curatati ciupercile si lasati o parte din codita atasata la palarie.
Asezati-le intr-un vas termorezistent, unele langa altele.

Separat, combinati ardeiul chili, usturoiul, sarea, sucul de lamaie, patrunjelul verde si distribuiti pe fiecare palarie a ciupercilor.
Lasati in asteptare 30 min.

Presarati parmezanul ras si asezati apoi cate 3- 4 cubuletele de cascaval in fiecare palarioara si cate 1 cubulet peste piciorul ciupercii.
Stropiti cu ulei de masline.

Dati la cuptorul incins, pentru cca 15- 20 min, la 200 grade sau pana ce ciupercile sunt facute si cascavalul topit si frumos rumenit.

Serviti cat sunt calde, presarate cu patrunjel verde, simple, alaturi de o salata de rosii sau ca garnitura langa carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci Champignion, la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci Champignion, la Cuptor