Ingrediente

400 g spanac congelat sau spanac proaspat
2 felii de franzela
o cescuta de lapte
100 ml smantana
100 g cascaval ras
2 oua
3 linguri pesmet
50 ml ulei de masline
o ceapa rosie
patrunjel si marar verde
sare
piper
o lingurita de mix de legume deshidratate
unt pentru uns formele

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se caleste in uleiul incins ceapa taiata julien, apoi spanacul scurs bine de zeama. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga si mixul de legume deshidratate fara sare, smantana si apoi se amesteca cu lingura de lemn continuu, pana scade toata zeama lasata.

Se da tigaia la o parte si se adauga verdeata tocata fin. Se lasa sa se raceasca si se adauga feliile de franzela inmuiate in lapte si scurse bine, cascavalul ras si albusurile de ou batute spuma tare cu un praf de sare. Se amesteca usor pana la o omogenizare perfecta.

Se ung 2 forme mici cu unt apoi se tapeteaza cu pesmet si se imparte compozitia. Deasupra se face cate o adancitura cu o lingura, in care punem cate un galbenus de ou. Se da la cuptor cca 20 minute. Se servesc calde

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budincuta de Spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budincuta de Spanac