Ingrediente
● piept pui - 1/2 buc |
● spanac - 300 g |
● dovlecel - 1/2 buc |
● lamiie coaja |
● ou de prepelita - 1 buc |
● rosii cherry - 1 buc |
● sare |
● piper |
● praf usturoi |
● unt - 75 g |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Spanacul l-am oparit si tocat pina a devenit ca o pasta pe care am frecat-o cu praf de usturoi, sare, piper si un pic de ulei. Pipetul de pui, l-am taiat fasii ca pentru snitel, le-am facut rulouri si le-am prajit in ulei. Dovlecelul l-am taiat fisii Juliene, la fel si coaja de lamiie.
Am blansat dovlecelul si dupa racire, l-am asezat cu coaja de lamiie taiata Juliene pe o frunza de salata. Am preparat un sos de unt, am asezat spanacul si deasupra oul de prepelita fiert, am pus si rosia, pentru decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Saint Jaques de Pui cu Spanac" nu uita sa ii faci un review.
Am blansat dovlecelul si dupa racire, l-am asezat cu coaja de lamiie taiata Juliene pe o frunza de salata. Am preparat un sos de unt, am asezat spanacul si deasupra oul de prepelita fiert, am pus si rosia, pentru decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Saint Jaques de Pui cu Spanac" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 26.06.2011 12:05:31
Ingenios mod pe preparare! JOS PALARIA !