Snapper la cuptor

Postat pe: 15-11-2017
(0)

Ingrediente

1 peste snapper cu cca 900gr
1 dovlecel
1/2 de lamaie
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 lingurita de pasta de ardei
1/2 lingurita oregano uscat
1/2 lingurita cimbru uscat
sare
piper
5 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

2 portii
Pestele se curata de solzi si intestine si se spala bine, apoi se usuca cu un prosop de hartie. Cu un cutit bine ascutit, facem cate doua- trei taieturi superficiale pe ambele parti pentru a patrunde mai bine condimentele.
Sarea se amesteca impreuna cu oregano, cimbru, coaja de la jumatatea de lamaie rasa si piper. Taiem apoi lamaia in felii subtiri.
Dovlecelul se spala si se taie in felii potrivit de groase, iar ceapa si usturoiul le taiem juliene.
In tava se asterne ceapa si usturoiul in asa fel in cat sa acoperim fundul tavii apoi presuram putina sare si piper.
Ungem pestele cu boiaua de ardei si cu amestecul de sare si ierburi, punem feliile de lamaie in cavitatea abdominala si il asezam peste ceapa. De o parte si de alta a pestelui se pun feliile de dovlecel.
Inainte sa dam la cuptor stropim atat pestele cat si dovlecelul cu uleiul de masline.
Va sta la cuptor la 180ºC, cca. 40 de minute pana se rumeneste usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Snapper la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Snapper la cuptor