Musaca cu cartofi, vanata si dovlecel

Postat pe: 22-06-2018
(0)

Ingrediente

2 cepe mari
1 kg carne tocata de vita
2 vinete mari
1 dovlecel mare
300 gr telemea
legume (telina, patrunjel,morcovi, ardei rosu si verde)
1 kg cartofi rosii
pasta de ardei (din borcan pus pentru iarna)
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

8 portii

Cartofii se pun la fiert in coaja. Cand s-au fiert, se curata de coaja si se taie felii. Vinetele si dovlecelul se cuarta de coaja, se taie felii si se prajesc putin in ulei in tigaie pana se inmoaie putin.

Intr-o tigaie se caleste ceapa cu legumele cu putina sare pana se inmoaie putin, apoi adaugam carnea tocata si se mai lasa pe foc cam 20-25 minute, pana se patrunde bine carnea. Sa nu uitam si de pasta de ardei cam 1 lingura buna.
Intr-o tava mai mare unsa cu unt putin, punem un strat de cartofi, branza, vanata, dovlecel, apoi carne, branza si iar un strat de cartofi, vanata, dovlecel, carne, branza deasupra sa ramana cartofi si branza. Se da la cuptor circa 30-35 minute, pana capata o culoare maronie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Musaca cu cartofi, vanata si dovlecel" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Este o mancare foarte satioasa si gustoasa.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Musaca cu cartofi, vanata si dovlecel