Iahnie de fasole cu salata de ardei copti

Postat pe: 27-11-2016
(0)

Ingrediente

Pentru iahnia de fasole:
2-3 linguri cu suc de rosii/bulion
300 gr fasole uscata
un ardei gras rosu
un morcov mare
2 cepe galbene
sare dupa gust
1-2 linguri cu ulei
patrunjel verde
Pentru salata de ardei copti:
1 kg ardei capia rosii
sare
ulei de masline
otet balsamic dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

02h
Numar portii

PORȚII

6 portii
Spalam fasolea in apa rece si o punem la fiert pana ce da in clocot de cateva ori. Schimbam apa, avand grija sa fie fierbinte, pentru a nu opri procesul de fierbere al boabelor de fasole.

Intre timp, pregatim salata de ardei copti.
Intr-un alt vas, adaugam putin ulei si legumele tocate marunt. Le calim pana ce devin translucide, adaugam sucul de rosii/bulionul si le mai lasam pe foc cateva minute. Adaugam fasolea si o parte din apa in care a fiert, amestecam pentru incorporare si saram dupa gust. O lasam pe foc pana ce scade suficient.
Dupa ce oprim focul, presaram deasupra patrunjelul proaspat tocat.
O servim alaturi de salata de ardei copti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Iahnie de fasole cu salata de ardei copti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Iahnie de fasole cu salata de ardei copti