Conopida cu naut si sos de rosii

Postat pe: 31-03-2017
(0)

Ingrediente

300-400 g conopida
1/2 conserva naut
1/2 cutie rosii in bulion
2 morcov mare
1/2 ardei rosu
1 catel de usturoi
sare
piper
2 lg ulei
patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Pui conopida desfacuta buchetele la fiert.
Razi morcovul, tai ardeiul suvite scurte si subtiri si le pui la calit 2-3 minute in 2 linguri de ulei.
Pui peste ele rosiile (le pasam cu o furculita daca folosim rosii in bulion), adaugi sare si piper, dupa gust, si lasi sa fiarba cca. 5 minute. La sfarsit, adaugi putin patrunjel tocat.
Pui conopida fiarta si nautul intr-un vas care merge la cuptor si torni peste ele sosul de rosii.
Dai la cuptorul incins, la 180 de grade C, pentru circa 25-30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Conopida cu naut si sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Conopida cu naut si sos de rosii