Ciuperci in sos de rosii picant - de post

Postat pe: 10-12-2017
(0)

Ingrediente

500 g ciuperci champignon
3 lg ulei
1 ceapa mare alba
300 ml suc de rosii/bulion
1-2 lgt pasta chilli (dupa gust)
sare dupa gust
1 cana orez
1 buc ceapa
2 lg ulei
1/2 conserva porumb dulce
sare dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Ciupercile se spala si se curata. Se lasa la scurs, apoi se taie in felii.

Ceapa se curata si se taie marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se adauga ceapa. Se lasa sa se caleasca dupa care se pun ciupercile taiate felii. Se lasa impreuna la calit, se adauga putina sare, se amesteca si se acopera cratita cu un capac. Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga sucul de rosii/bulionul, se pune si pasta chilli si se lasa sa fiarba in continuare. In functie de cat de mult sos dorim, mai adaugam sau lasam sa scada sosul.

Intre timp se curata orezul si se clateste in mai multe ape. Ceapa se pune la calit in ulei, apoi se adauga orezul. Se toarna 3 cani de apa, se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba. Cand este aproape gata, se adauga porumbul si se lasa la fiert pana este gata orezul.

Se serveste tocanita de ciuperci garnisita cu orez.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci in sos de rosii picant - de post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci in sos de rosii picant - de post