Vitel la gratar cu andive

Postat pe: 14-01-2018
(0)

Ingrediente

450 g carne de vitel
3 andive
150 g smantana
1 morcov mare
1 ceapa mare
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

6 portii

Se curata morcovul si ceapa si se felieaza julien. Se spala andivele, se pastreaza cateva frunze, iar restul se toaca.

Se spala carnea si se taie bucati mai mari, se sareaza si pipereaza si se frige pe gratar/tigaie grill.

Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pune ceapa la calit pentru cateva minute, apoi se adauga morcovul. Se tin la foc mediu, circa 10 minute, amestecand din cand in cand, apoi adaugam smantana. Se asezoneaza cu sare si piper si se opreste focul. Frunzele de andive se frig 2-3 minute pe gratar. Se asaza pe un platou andivele fripte, in mijloc se pune amestecul de legume calite si bucatile de carne.

Servim cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Vitel la gratar cu andive" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vitel la gratar cu andive