Tocana de rata in oala sub presiune

Postat pe: 10-04-2018
(0)

Ingrediente

o rata gotica de curte,
4 morcovi,
4 cepe,
1 radacina de pastranac,
1 radacina de patrunjel,
1 radacina de telina mare,
500 gr,rosii taiate cubulete,
500 ml.bulion de gogosari pregatiti in casa,
1 lingurita boabe piper,
2 foi de dafin,
1 lingura rasa de sare,
1 l.apa.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

8 portii
-Se portioneaza rata si se pune in oala sub presiune,se adauga toatele legumele tocate,sare,foi de dafin,boabe de piper,apa si se fierbe pe ochiul mic la argaz pret de circa o ora din momentul cand incepe sa faca zgomot oala.Se lasa sa se raceasca si abia dupa aceea se deschide oala.In oala se va gasi un deliciu culinar.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocana de rata in oala sub presiune" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana de rata in oala sub presiune