Ingrediente
● 5 legaturi de ceapa verde, |
● 5 legaturi de usturoi verde, |
● 1 ceapa uscata, |
● 2 linguri bulion, |
● 1 lingurita faina, |
● ulei, |
● 1-2 pahare cu apa |
● Sare, piper (dupa gust) |
● 500 g carne de porc. |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
01h:10min

PORȚII
4 portii
O mancare traditionala cu carne de porc si multa verdeata, foarte gustoasa si satioasa.
Se taie carnea in bucati maricele, se condimenteaza si se prajeste bine, apoi se scoate pe o farfurie. In uleiul in care a fost prajita carnea, vom cali ceapa uscata pe care am taiat-o marunt. Aceasta se caleste putin, nu se topeste. Se mai pun 2 pahare cu apa, se adauga la loc carnea si se lasa sa fiarba.
Cand fierbe apa, se adauga ceapa verde si usturoiul verde cu tot cu frunze, taiate toate in fasii medii sau in functie de cat le doriti de scurte. In functie de optiuni si resursele pe care le aveti, puteti folosi doar frunzele de la ceapa si usturoi sau cu totul.
Cand scade apa, pregatim sosul: punem 2 linguri de bulion in mancare. Apoi amestecam intr-o cescuta 1 lingurita (cu varf) de faina cu putina apa si le adaugam in mancare prin strecuratoare, pentru a evita cocoloasele. Amestecam bine.
Lasam 2-3 clocote, sa se ingroase sosul.
Cand este gata, putem adauga cateva fire de patrunjel tocat marunt.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/stufat.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Stufat cu carne de porc" nu uita sa ii faci un review.
Se taie carnea in bucati maricele, se condimenteaza si se prajeste bine, apoi se scoate pe o farfurie. In uleiul in care a fost prajita carnea, vom cali ceapa uscata pe care am taiat-o marunt. Aceasta se caleste putin, nu se topeste. Se mai pun 2 pahare cu apa, se adauga la loc carnea si se lasa sa fiarba.
Cand fierbe apa, se adauga ceapa verde si usturoiul verde cu tot cu frunze, taiate toate in fasii medii sau in functie de cat le doriti de scurte. In functie de optiuni si resursele pe care le aveti, puteti folosi doar frunzele de la ceapa si usturoi sau cu totul.
Cand scade apa, pregatim sosul: punem 2 linguri de bulion in mancare. Apoi amestecam intr-o cescuta 1 lingurita (cu varf) de faina cu putina apa si le adaugam in mancare prin strecuratoare, pentru a evita cocoloasele. Amestecam bine.
Lasam 2-3 clocote, sa se ingroase sosul.
Cand este gata, putem adauga cateva fire de patrunjel tocat marunt.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/stufat.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Stufat cu carne de porc" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany