Pulpe de pui in crusta de ovaz cu legume la gratar

Postat pe: 14-03-2018
(0)

Ingrediente

8 ciocanele de pui
150 g fulgi de ovaz
3 oua
oregano
sare
piper
ulei
1 vanata
1 dovlecel
2 cepe rosii
2 ardei
cateva ciuperci

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

60min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Spalam ciocanelele, le stergem cu prosop de hartie si le asezonam cu sare, piper si oregano. Maruntim fulgii de ovaz in robot, batem ouale cu un pic de sare. Trecem pulpele prin fulgii de ovaz, prin ou si iar prin fulgi de ovaz. Taptam o tava cu hartie de copt, asezam ciocanelele, le stropim cu ulei apoi le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru circa 40 de minute. Spalam legumele, feliem vanata, dovlecelul,ceapa si ardeiul.Ciupercile le lasam intregi. Le saram si le punem pe tigaia grill incinsa pentru 2-3 minute pe fiecare parte. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pulpe de pui in crusta de ovaz cu legume la gratar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe de pui in crusta de ovaz cu legume la gratar