Pulpa de miel la cuptor

Postat pe: 25-04-2018
(0)

Ingrediente

1 buc pulpa spate de miel
cateva coaste de miel
sare
piper
1 legatura ceapa verde
2 fire usturoi verde
150 ml ulei
200 ml vin rosu
cateva frunzulite de menta

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

02h
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se spala bine pulpa de miel, apoi se curata de pielite si grasimea in exces. Se cresteaza apoi pe o parte si pe cealalta in mai multe locuri.

Se prepara o marinada din 150 ml ulei, 200 ml vin rosu, ceapa si usturoiul verde taiat rondele, funzele de menta, sare si piper. Se asaza bucata intr-o tava si se maseaza bucata de pulpa pe toate partile cu acest amestec. Se acopera tava cu folie alimentara si se da la frigider pentru cel putin 24 de ore.

Inainte de a pune tava la cuptor, se mai condimenteaza cu sare si piper daca este nevoie, apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se da tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 2 ore, timp in care se mai stropeste cu zeama din tava.

Spre final se indeparteaza folie si se mai lasa cateva minute sa se rumeneasca frumos.

Se serveste alaturi de o garnitura de cartofi sau orice altceva preferati.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Carnea trebuie sa stea la macerat cel putin 24 de ore!

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpa de miel la cuptor