Miel umplut

Postat pe: 28-04-2018
(0)

Ingrediente

1/4 miel partea din fata
1 kg maruntaie de miel
500 gr carne de porc grasa
4 oua
100 ml ulei
usturoi si patrunjel verde
sare, piper dupa gust
100 ml vin rosu

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

8 portii

Se pune la fiert mai intai carnea de porc, apoi maruntaiele de miel. Cand sunt aproape fierte, se scot, se lasa sa se raceasca se dau prin masina de tocat, se adauga ouale, usturoiul si patrunjelul tocat marunt si se framanta bine. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Desfacem cu atentie pielita de pe pulpa pana cand formam un buzunar in care introducem compozitia si coasem bine pielita pentru a nu iesi tocatura in afara in timpul coacerii.

Pulpa astfel pregatita se pune in tava impreuna cu uleiul si vinul, se asezoneaza cu patrunjel verde si se da la cuptor cam 90 minute, ungand din cand in cand cu uleiul din tava.

Se serveste cu garnitura de cartofi, spanac, legume dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Miel umplut" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Miel umplut