Mancare scazuta din galbiori cu aripi de pui

Postat pe: 09-03-2019
(0)

Ingrediente

4 aripi de pui,
un borcan mic de galbiori conservati,
1 ceapa taiata julien,
3-4 catei de usturoi,
1 ardei,
o lingurita de pasta de tomate,
o lingura de faina,
ulei,
sare ,
piper,
foi de dafin,
marar verde ,
un praf de nucsoara macinata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se incinge uleiul si prajim la foc domol aripioarele spalate si curatate, pana se rumenesc frumos. Scoatem aripioarele si in uleiul ramas calim ceapa taiata julien, usturoiul feliat, pentru a parfuma preparatul, ardeiul taiat feliute subtiri si galbiorii scursi bine. Cand legumele se calesc, adaugam si aripioarele prajite, adaugam pasta de tomate, lasam sa se caleasca un pic cu legumele, amestecand continuu si adaugam si lingura de faina si adaugam o cana de apa, turnata in fir subtire, amestecand usor pana ce preparatul devine omogen si cremos. Saram si piperam dupa gust, adaugam dupa ce oprim focul un praf de nucsoara, foile de dafin si mararul tocat fin.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Mancare scazuta din galbiori cu aripi de pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mancare scazuta din galbiori cu aripi de pui