Friptura de miel cu cartofi si ghimbir

Postat pe: 16-04-2018
(0)

Ingrediente

1 picior de miel
1 kg cartofi noi
usturoi
ghimbir proaspat
foi dafin
piper, sare, boia
rozmarin proaspat
100 ml vin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Punem piciorul de miel intr-o tava/cratita cu apa (aproximativ 250 ml apa), foi dafin, piper boabe, sare, usturoiul curatat si boia.

Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic, aproximativ 30-40 de minute, pana incepe carnea sa se patrunda.

Adaugam cartofii spalati si taiati cubulete si rozmarinul, acoperim cu folia si dam din nou la cuptor pentru inca cca 20 de minute.

Cand cartofii sunt aproape facuti, adaugam vinul si ghimbirul taiat feliute si dam din nou la cuptor de data asta fara folia de aluminiu. Mai lasam cca 15 minute, pana cand, cartofii au prins o crusta (sa devina usor crocanti).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Friptura de miel cu cartofi si ghimbir" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de miel cu cartofi si ghimbir