Friptura de miel

Postat pe: 10-04-2018
(0)

Ingrediente

3 kg.carne de miel,
4 cepe,
1 capatana de usturoi,
1 lingurita de piper boabe,
foi de dafin,
ierburi aromate,
300 ml.vin,
sare dupa gust.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

10 portii
-Se portinoeaza carnea si se pune intr-un vas,peste carne se adauga sare,piper boabe,ierburi aromate,foi de dafin,ceapa taiata felii,usturoiul felii fine,vinul,se amesteca bine si se lasa cel putin 12 ore la marinat,dupa care se pune in tava,se pune o folie de aluminiu deasupra si se da tava la cuptor,la foc potrivit pana cand carnea se patrunde bine,dupa care se ia folia de pe friptura si se mai lasa pret de cateva minute sa se rumeneasca frumos.Se serveste cu mamaliguta calda si gogosari in sos.Sa aveti pofta si la pofta dragilor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Friptura de miel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de miel