Felii de vinete cu pui gratinate

Postat pe: 05-07-2018
(0)

Ingrediente

3 vinete medii
400 g piept de pui
1 ceapa mare
300 g rosii in bulion
250 g cascaval
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

6 portii

Se taie pieptul de pui fasii si se prajeste intr-o tigaie adanca la foc iute. Dupa ce s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt si apoi rosile in bulion. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa dea cateva clocote, apoi se lasa la racorit.

Intre timp se felieaza vinetele pe lung si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se umple fiecare felie de vanata cu amestecul de carne si legume, apoi se rade cascaval deasupra si se da tava la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 20-30 de minute. Servim cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Felii de vinete cu pui gratinate" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Felii de vinete cu pui gratinate