Fasolica in crusta de paine

Postat pe: 20-08-2017
(3)

Ingrediente

500 g fasole alba
scarita afumata
2 morcovi
1 ceapa
sare, piper
1/2 ardei kapia
1 lingurita boia dulce
2 lingurite bulion
cimbru
1 paine de casa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Cu o seara inainte de a prepara fasolea, o vom pune la inmuiat intr-o oala cu apa, pana dimineata.
Fasolea inmuiata se pune intr-o oala cu apa impreuna cu scarita afumata, morcovul, jumatate de ceapa taiata marunt si ardeiul kapia.
Separat, calim cealalta jumatate de ceapa pana devine sticloasa, adaugam bulionul si turnam compozitia peste fasole.
La final, condimentam cu sare, piper, cimbru. Mai lasam sa traga 2-3 clocote, dupa care oprim focul si lasam sa se raceasca.
Si pentru ca aveam faina si drojdie in casa si de mult aveam in plan reteta aceasta, am framantat repede o coca si am facut paine de casa in care am servit fasolica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fasolica in crusta de paine" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasolica in crusta de paine