Drob de porc cu masline verzi

Postat pe: 30-04-2017
(0)

Ingrediente

1 ficat de porc
2 inimi de porc
4 rinichi de porc
200 gr carne tocata din pulpa/spata
6 oua
condimente pentru drob
3-4 legaturi mari de ceapa verde
3 legaturi de usturoi verde
2 legaturi de marar
2 legaturi de patrunjel
delikat/sare
piper
300 gr masline verzi umplute cu gogosar
2-3 linguri de ulei
1 lingurita de bicarbonat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

02h
Timp gatire

GĂTIRE

50min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Spalam organele de porc, le lasam la scurs si apoi le tocam (crude). Cu exceptia rinichilor care trebuiesc curatati de partea alba, pe care ii vom lasa vreo 30 minute in apa cu otet si apoi ii vom clati bine.

Dupa ce am dat organele si carnea macra prin masina de tocat, vom toca si verdeturile tot la masina de tocat, pe care le vom pune impreuna si le vom amesteca cu ouale, condimentele, bicarbonatul, uleiul, piperul si delikatul. Lasam apoi in frigider, amestecul la odihna (ar fi de preferat cu o zi inainte de a le coace).

Pregatim doua tavi de cozonac pe care le tapetam cu hartie de copt. Umplem tavile pe jumatate cu amestec si apoi, asezam maslinele ca in fotografie (vor iesi perfect cand vom taia in sectiune), adaugam si restul de compozitie, pana umplem tavile. Ornam pe deasupra cu felii de masline si dam la cuptor, pana se rumenesc.

Se lasa la racit in tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Drob de porc cu masline verzi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Drob de porc cu masline verzi