Drob de ied

Postat pe: 20-04-2018
(0)

Ingrediente

700 g organe de ied
300 g carne de ied
4 oua
1 legatura usturoi verde
1 prapure
sare,piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:50min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

8 portii
Se spala organele si carnea si se pun la fiert in apa cu sare.
Separat se fierb doua oua.
Se taie usturoiul marunt.
Cand sunt aproape fierte carnea si organele, se scot din apa se lasa la racit si se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca tocatura cu doua oua fierte taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si doua oua crude si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se imparte compozitia in doua si se inveleste in prapure, se pun in tavi de chec si se da la cuptor o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Drob de ied" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Drob de ied