Ciorba de miel

Postat pe: 10-04-2018
(0)

Ingrediente

2 kg.carne de miel cu os,tacam daca se poate,
2 morcovi,
1 radacina de pastarnac,
1 radacina de patrunjel,
1/2 bucata telina,
1 mix de gogosari,
1 ceapa,
1 kg.cartofi,
4 oua,
600 gr.smantana,
1 capatana de usturoi,
1 legatura de patrunjel verde,
sare dupa gust.
200 ml.bors,

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

20 portii
-Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde,se lasa sa fiarba doua trei clocote,apoi cu o lingura se ia spuma de deasupra si se arunca.Se pun radacinoasele tocate marunt,ceapa tocata,mixul de gogosari,o lingura de sare rasa,cartofii curatati si taiati cubulete si se fierbe la foc potrivit pana cand sunt fierte toate.Carnea de miel fierbe foarte repede daca mielul este asa cam de vreo 10 kg.Este bine sa se fiarba si cartofii sa se sfarame un pic sa dea consistenta ciorbei.Se adauga bors,sare daca mai trebuie,se lasa sa clocoteasca pret de vreo cinci minute apoi se opreste focul.
-Intr-un vas se mixeaza ouale,se adauga smantana si usturoiul facut mujdei,se omogenizeaza,se ia cu polonicul ciorba din oala si se adauga putin cate putin peste compozitie,amestecand mereu sa nu se taie smantana,apoi se toarna in oala si se amesteca usor,se presoara patrunjel verde tocat si se serveste alaturi de ardei iuti.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de miel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de miel