Carnati in sos de ceapa si ardei

Postat pe: 18-04-2018
(0)

Ingrediente

7 bucati carnati de casa
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 ardei portocaliu
1 ardei iute
1 ceapa alba
1 ceapa rosie
1 cutie rosii in suc(400 ml)
1 borcan 400 g gogosar in sos
sare
piper
oregano
2 linguri ulei de masline
100 ml vin rosu

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

6 portii
Intr-o tigaie prajim carnati in uleiul de masline, pe ambele parti. Scoatem carnatii intr-o tava care o vom acoperi.
Intr-o cratita/ceaun adaugam uleiul in care am prajit carnati, ceapa tocata marunt, lasam sa se caleasca putin cca 2 min, dupa care adaugam ardeii tocati, condimente dupa gust, lasam sa se caleasca cca. 5 min impreuna, amestecand ocazional.
Adaugam rosiile tocate cu sucul, ardei cu tot cu sos, acoperim cratita si lasam cca 10 min sa fiarba la foc mic, amestecand ocazional.
Adaugam carnati (care ii taiem bucati mai mici) vinul si mai lasam sa fiarba cca 10-15 min (pana ce ardeii sunt moi)
La final adaugam oregano/patrunjel, acoperim si lasam cca 2-3 min inainte de servire.
Noi am servit carnati in sos pe pat de mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carnati in sos de ceapa si ardei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carnati in sos de ceapa si ardei