Bucatele de piept de pui cu dovlecel

Postat pe: 02-05-2017
(0)

Ingrediente

• 500 g piept de pui
• 1 lingurita de curry
• 1 ceapa (salota)
• 8-10 dovlecei cu floare
• 1 pahar de supa de legume
• 4 linguri de ulei extravirgin de masline
• sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Taiati bucatele/cubulete pieptul de pui si presarati putina sare. Lasati carnea sa se ohihneasca 15 minute.
Intre timp, curatati ceapa si taiati-o marunt.
Pregatiti florile de dovlecel, scotandu-le pistilul, clatindu-le usor si apoi taindu-le fasii subtiri.
Spalati si dovleceii, apoi taiati-I rondele subtiri.
Intr-o tigaie incapatoare, incingeti uleiul de masline, ceapa, lingurita de curry, adaugati bucatelele de pui si prajiti-le iute 5 minute.
Turnati in tigaie jumatate din cantitatea de supa si lasati ca fiarba inca vreo 5 minute.
Dupa ce ati adaugat supa ramasa, puneti si florile si rondelele de dovlecel si lasati-le in tigaie pana scade tot lichidul.
Potriviti de sare si stingeti focul.
Pofta buna!
PS: Acest fel de mancare poate fi servit cald sau rece. Este la fel de bun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bucatele de piept de pui cu dovlecel" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

E timpul dovleceilor! Incercam o reteta rapida, usoara, gustoasa, perfecta pentru un meniu de seara.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bucatele de piept de pui cu dovlecel