Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Postat pe: 07-03-2018
(0)

Ingrediente

6-8 ardei kapia rosu
500 g carne tocata de pui
o cescuta de orez
2 oua
sare
condimente uscate
2 morcovi dati prin razatoarea mica
1 radacina de patrunjel data prin razatoarea mica
1 legatura mare de marar verde
ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

3 portii
Se curata ardeiul spalat de cotoare si samburi. Carnea tocata se amesteca cu o lingura cu orezul, morcovii si radacina de patrunjel, sare, condimente, verdeata tocata fin, ouale si un pic de ulei.
Se umple fiecare ardei (pentru a reusi sa umplem ardeii bine cu umplutura, taiem un pic din varfurui pentru a permite aerului sa iasa astfel umplutura, ajungand pana in varful lui).
Se asaza ardei langa ardei, in craticioara oin care ii vom fierbe cu apa cu sare si un strop de ulei de masline. Se servesc simpli sau cu smantana. Este o mancare sanatoasa, dietetica si tolerata si de cei mici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui