Alivanca cu jumari

Postat pe: 24-06-2018
(0)

Ingrediente

400 gr branza de vaci dulce
200 gr branza de capra sarata
100 gr untura
5 oua
300 gr smantana
1 l chisleac (iaurt)
500 gr faina de malai
3 linguri faina de grau
1 lingura rasa bicarbonat de sodiu
1 kg jumari de porc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

10 portii

Se pune intr-un vas branza de vaca dulce, branza de capra sarata, untura topita la temperatura camerei si se omogenizeaza compozitia. Se adauga ouale batute spuma, smantana, chisleacul, malaiul, faina de grau si bicarbonatul de sodiu, se omogenizeaza bine compozitia, se toarna intr-o tava in care s-a pus hartie de copt, se adauga jumarile in bucatele mici si se da tava la cuptor pentru circa o ora.

Se verifica cu o scobitoare, daca nu se ia compozitie pe scobitoare, este semn ca este facuta, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi se poate taia.

Se serveste simpla sau cu ketchup dulce sau picant, dupa gust si preferinta.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Alivanca cu jumari" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Alivanca cu jumari