Stufat de iepure

Postat pe: 26-05-2017
(0)

Ingrediente

2 kg carne de iepure
100 ml vin
2 linguri pasta de tomate
10 fire ceapa verde
10 fire usturoi verde
sare dupa gust
1 lingurita piper boabe
foi de dafin
1 lingurita de chilli
piper de cayenne
50 ml ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

6 portii

Se pune intr-un vas, vinul, condimentele, sarea si carnea de iepure si se lasa peste noapte la macerat. Dupa circa 12 ore, se prajeste carnea in ulei incins, se scoate si se asaza pe un platou.
Se toaca ceapa si usturoiul si se prajesc in uleiul ramas de la prajirea carnii.
Intr-un vas mai mare, se pune pasta de tomate, circa 500 ml apa si se omogenizeaza; peste compozitie se adauga carnea si ceapa, se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava, se orneaza cu felii de rosii si se da totul la cuptor, la foc potrivit pentru circa o ora. Cand zeama a scazut, este semn ca stufatul nostru este gata. Se serveste cu mamaliguta calda.

Sa aveti pofta dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Stufat de iepure" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Stufat de iepure