Rata cu sos de branza si mere coapte

Postat pe: 21-10-2017
(0)

Ingrediente

4 pulpe de rata
1 cana de supa
boia
piper negru
sare
4 foi de dafin
1 crenguta de cimbru
4 mere
50 gr unt
1 lingurita de faina
200 gr branza topita
300 gr smantana
sare si piper alb
4 lingurite dulceata de visine

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

03h
Numar portii

PORȚII

4 portii
Pulpele se condimenteaza si se lasa 30 min la rece. Se pun intr-un vas inalt in care am pus putin ulei. Adaugam supa, acoperim vasul si dam la cuptor.
Lasam carnea sa se faca la foc foarte mic 2-3 ore.
Inainte cu 20 min de a scoate carnea de la cuptor, luam capacul si punem pe langa pulpele de rata si jumatati de mere. Dam din nou la cuptor.

Pregatim si sosul in acest timp. Punem untul sa se topeasca, adaugam faina si amestecam bine. Smantana se adauga si ea si apoi adaugam branza. Condimentam cu sare si piper alb. Fierbem 2-3 min.
Pentru servire, adaugam in farfurie si cate o lingurita de dulceata de visine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rata cu sos de branza si mere coapte" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rata cu sos de branza si mere coapte