Piept de curcan, in crusta picanta de fulgi de porumb

Postat pe: 05-01-2018
(0)

Ingrediente

• 1 kg de piept de curcan
• 100 de grame de fulgi de porumb
• 1 rămurică de cimbru verde sau un sfert de linguriţă de cimbru uscat
• 2 căţei de usturoi
• 1 linguriţă de boia iute
• 1/4 linguriţă de oregano
• 1/4 linguriţă de ghimbir
• 1/4 linguriţă de sumac
• 1/2 linguriţă de susan alb, prăjit
• 1/4 linguriţă de măghiran
• un vârf de cuţit de cardamom
• 1/4 linguriţă de piper roşu
• 1/4 linguriţă de piper negru
• 1/2 linguriţă de sare.

Mod de preparare

Numar portii

PORȚII

6 portii
Curăţaţi şi pisaţi usturoiul. Spălaţi şi tocaţi cimbrul verde. Pisaţi pe un tocător, cu un făcăleţ, fulgii de porumb.
Amestecaţi într-un recipient fulgii pisaţi cu cimbrul, adăugaţi usturoi, boia iute, oregano, ghimbir, sumac, susan, măghiran, cardamom, piper roşu, piper negru, sare.
Îmbrăcaţi pieptul de curcan în mixul de condimente şi îl puneţi la cuptor, într-un vas de yena, acoperit cu capac, la 180 de grade Celsius, pentru 50 de minute.
Dacă nu ţineţi acoperit pieptul de curcan, în cuptor, îl ungeţi cu 100 de grame de unt, apoi îl daţi prin amestecul de condimente, altfel el devine uscat.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Piept de curcan, in crusta picanta de fulgi de porumb" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de curcan, in crusta picanta de fulgi de porumb