Muschi de porc in crusta de nuci

Postat pe: 25-02-2018
(0)

Ingrediente

1 muşchiuleţ de porc
piper
sare
smoked paprika
cimbru
cca 100 g nuci măcinate
ulei
Piure :
1 ţelină cât doi pumni
2 cartofi mici
sare
unt
lapte

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

25min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Telina şi cartofii se curăţă, se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare.

Muşchiuleţul de porc se curăţă, apoi se unge cu ulei, se presară cu condimente din abundenţă şi nucă măcinată.

Se pune la fript rapid la foc iute pe toate părţile, apoi se dă la cuptor pe hârtie de copt unsă cu ulei, la foc micuţ. Se lasă cam 20-25 de minute. Se scoate la răcorit, apoi se mai tăvăleşte rapind prin nuca măcinată pentru un aspect frumos.

Se prepara piureul pasând cartofii şi ţelina. Se adaugă untul, nucşoară praf şi un pic de lapte fierbinte, apoi se pune sare dacă mai e nevoie.

Se serveşte muşchiuleţul tăiat felii pe pat de piure.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Muschi de porc in crusta de nuci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Muschi de porc in crusta de nuci