Kebab de pui in stil mediteranean

Postat pe: 18-06-2018
(0)

Ingrediente

4 bucăți de piept de pui
1 dovlecel
12 roșii Cherry
12 caise uscate
2 fire de cimbru
2 lingurițe de praf curry
1 linguriță de ulei de susan
2 lingurițe ulei de măsline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Taie pieptul de pui în bucăți de aproximativ 2 cm.
Pregătește primele 4 kebab-uri, introducând o bucată de carne de pui pe țepușă, apoi o caisă uscată și continuând astfel până când țepușa este plină.
Amestecă praful de curry, uleiul de susan și puțin ulei de măsline. Unge cu acest amestec kebaburile.
Taie dovlecelul în felii subțiri.
Pregăteşte restul de 4 kebab-uri, începând cu o bucată de pui, adăugând o felie de dovlecel și apoi o roșie Cherry până când țepușa este plină.
Toacă mărunt cimbrul. Amestecă restul de ulei de măsline cu cimbrul tocat. Unge cu acest amestec kebaburile.
Așează tava de grătar pe grătar sau pe flacără, las-o să se încingă bine și așează kebaburile pe acesta. Întoarce-le la fiecare 2 minute până când puiul este gătit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Kebab de pui in stil mediteranean" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Kebab de pui in stil mediteranean