Friptura de miel insotita de sparanghel copt

Postat pe: 24-04-2018
(0)

Ingrediente

2 pulpe de miel
400 g sparanghel
300 g ciuperci
2 cartofi mari
1 morcov
pesto de busuioc
condimente pentru miel
circa 500 ml bere
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

50min
Numar portii

PORȚII

6 portii

Se pun pulpele de miel, spalate in prealabil, intr-o tava, se presara condimentele, se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 30 de minute. Se dau cartofii la cuptor. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune sparanghelul spalat si se da la cuptor pentru circa 10 minute la 180 grade C, apoi se unge cu pesto si se mai da la cuptor pentru 5 minute.

In alta tava se dau la cuptor si ciupercile presarate cu sare si morcovul taiat bucati mai mari. Dam la cuptor si friptura cu tot cu sosul de bere in care a stat la marinat, la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos. Din cand in cand se mai stropeste friptura cu sos. Cand este totul gata, se serveste cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Friptura de miel insotita de sparanghel copt" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de miel insotita de sparanghel copt