Ingrediente
● 100 g coacaze rosii |
● 150 g caise fara piele si samburi |
● 150 g zmeura |
● 300 g iaurt grecesc |
● 250 g lapte condensat |
● 250 ml frisca lichida indulcita |
● 100 g zahar |
● esenta de vanilie |
● 9 piscoturi |
● coacaze si zmeura pentru decor |
● Diametru tava: 20 cm |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min

PORȚII
16 portii
Se spala fructele (caisele se curata de piele si samburi), se maruntesc, pe rand, in robotul de bucatarie, dupa care se dau prin strecuratoare si se pun in trei vase diferite.
Iaurtul se amesteca cu laptele condensat.
Frisca lichida se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, dupa care se amesteca cu iaurtul si cu laptele condensat.
Se umezeste o tava detasabila de tort, se asaza o folie in ea si se pun piscoturile. Se adauga crema cat sa acopere bine piscoturile. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de coacaze si se mixeaza, apoi se intind in tava. Se pune inca un strat subtire de crema. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de caise si se mixeaza, apoi se intind in tava. Se pune inca un strat subtire de crema. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de zmeura si se mixeaza, apoi se intind in tava, pastrand putin si pentru decor. Se pune ultimul strat de crema. Se decoreaza cu crema de zmeura pastrata si cu coacaze si zmeura. Se introduce tava la congelator pentru cateva ore, apoi se poate servi tortul de inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura" nu uita sa ii faci un review.
Iaurtul se amesteca cu laptele condensat.
Frisca lichida se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, dupa care se amesteca cu iaurtul si cu laptele condensat.
Se umezeste o tava detasabila de tort, se asaza o folie in ea si se pun piscoturile. Se adauga crema cat sa acopere bine piscoturile. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de coacaze si se mixeaza, apoi se intind in tava. Se pune inca un strat subtire de crema. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de caise si se mixeaza, apoi se intind in tava. Se pune inca un strat subtire de crema. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de zmeura si se mixeaza, apoi se intind in tava, pastrand putin si pentru decor. Se pune ultimul strat de crema. Se decoreaza cu crema de zmeura pastrata si cu coacaze si zmeura. Se introduce tava la congelator pentru cateva ore, apoi se poate servi tortul de inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany