Tarta cu branza si piersici

Postat pe: 09-07-2018
(2)

Ingrediente

Aluat:
200 g faina
50 g zahar
un plic de zahar vanilat (8 g)
un praf de sare
100 g unt
1 ou
Umplutura:
420 g branza proaspata de vaci
100 g zahar
1 plic de zahar vanilat (8 g)
1 lingura de gris
1 ou
700 g piersici + o lingura de zahar
Diametru tava: 28 cm

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Faina, zaharul, zaharul vanilat, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se introduce apoi la congelator.
Cat timp sta aluatul la congelator, se pregateste umplutura.
Intr-un castron, se pun branza proaspata de vaci, zaharul, zaharul vanilat, grisul si oul si se amesteca.
Piersicile se spala, se curata cu ajutorul unui cutit de piele si de samburi si se feliaza.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se scoate aluatul din congelator si se intinde putin cu ajutorul unui sucitor pe masa de lucru infainata. Se asaza apoi intr-o tava pentru tarte, unsa cu unt si se inteapa din loc in loc cu o furculita. Se adauga compozitia cu branza. Se asaza feliile de piersici circular, incepand dinspre exterior catre interior si se presara o lingura de zahar peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand blatul tartei este copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tarta cu branza si piersici" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu branza si piersici