Rulada marmorata de cafea

Postat pe: 16-01-2018
(0)

Ingrediente

aluat:
5 oua
125 g zahar
10 g praf de copt
75 g faina
50 g amidon
2 linguri cafea solubila
2 linguri pudra de roscove
un praf de sare
umplutura:
250 ml frisca
decor:
cateva tablete de ciocolata alba
100 g miez de nuca prajit si maruntit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

12 portii
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana obtinem o crema care curge in fir neintrerupt. Se adauga alternativ faina si amidonul, amestecate in prealabil si cernute.
Se incorporeaza si albusurile batute spuma tare cu un praf de sare. La final se adauga cafeaua solubila si pudra de roscove si se amesteca superficial, apoi se toarna in tava tapetata cu hartie, se coace cca 20 minute, apoi se desface cu lama unui cutit de pe hartie, se lasa sa se raceasca, apoi se intoarce cu partea coapta pe hartie, in sus. Aceasta se unge cu frisca batuta si intarita, apoi o rulam cu ajutorul hartiei si se lasa la rece de pe o zi pe alta. Se topesc cateva tablete de ciocolata alba, se intinde deasupra ruladei si se presara deasupra miez de nuca maruntit. Se mai lasa la frigider cca. 10 minute, apoi se poate felia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada marmorata de cafea" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada marmorata de cafea