Profiterol cu crema de afine si inghetata

Postat pe: 26-06-2018
(0)

Ingrediente

Pentru choux-uri:
150 ml apa
75 ml ulei
100 g faina
3 oua
sare
Pentru topping:
inghetata de ciocolata
inghetata de piersici
crema de afine
sos de ciocolata
fructe pentru decor.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

3 portii
Intr-un vas se pun la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand a inceput sa fiarba, se ia de pe foc si se adauga faina. Se amesteca bine si se lasa sa se racoreasca. Ouale se bat bine, apoi se incorporeaza in compozitie. Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unui pos, formam gramajoare din aluat. Se baga la cuptor pentru 15 minute.
Cand sunt gata, gogoselele se scot, se umplu cu crema de afine.
Se ia o cupa de inghetata si se asaza choux-uri, cupe de inghetata de ciocolata/piersici, iar pe deasupra se decoreaza cu sos de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Profiterol cu crema de afine si inghetata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Profiterol cu crema de afine si inghetata