Prajitura cu kaki si ciocolata

Postat pe: 13-03-2018
(0)

Ingrediente

350 g faina
150 g zahar
3 oua
60 g unt
3 fructe kaki
30 g fulgi de ciocolata
1 plic praf de copt
coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

3 portii
Se bat bine ouale cu un praf de sare si zahar, se adauga untul topit si racit, pulpa pasata de la 2 fructe kaki, coaja de lamaie, iar la final faina cernuta cu praful de copt, ciocolata si se amesteca usor.
Dupa omogenizare, se rastoarna in tava cu hartie de copt si la cuptor 40 min, la foc mic.
Dupa ce s-a racit, se taie cuburi, se pudreaza cu zahar si se orneaza cu fructul oprit, taiat in diferite forme.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Prajitura cu kaki si ciocolata" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Kaki, piersica japoneza sau para lui Dumnezeu, este un fruct asemanator la gust cu piersica bine coapta, se consuma pulpa si este importanta pentru organism,
Datorita vitaminei C, tine la distanta raceala si gripa, protejeaza sistemul imunitar, este anticancerigen, bun pentru persoanele cu hipertensiune si protejeaza vederea.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura cu kaki si ciocolata