Placinta cu Branza Dulce fara Blat

Postat pe: 08-11-2016
(0)

Ingrediente

500 g brânză de vaci proaspătă
2 liguri zahăr pudră
4 ouă
3 linguri de lapte
stafide
un praf de sare
rom sau esență de rom
1 lingură de griș
30 g unt topit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

25min
Numar portii

PORȚII

8 portii
- Puneți stafidele la inmuitat în apă caldă cu rom;
- Amestecați bine brânza de vaci cu laptele, pentru a căpăta o consistență mai moale;
- Separați albușurile de gălbenușuri în două boluri;
- Bateți gălbenușurile cu un praf de sare, iar albușurile cu zahărul, până devinde o spumă tare;
- Adăugați stafidele înmuiate și scurse peste amestecul de brânză, amestecați bine, apoi adăugați gălbenușurile și mixați;
- Acum puteți adăuga romul, untul topit și lingura de griș și mixați până devine omogen;
- Apoi adăugați albușurile, amestecând încet cu o spatulă de jos în sus;
- Pregătiți o tavă de copt, eu am folosit una rotundă cu diametrul de 26 cm, tapetați cu unt și turnați compoziția;
- Coaceți la foc mediu spre mic timp de aproximativ 30 de minute, sau până se rumenește ușor;
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Placinta cu Branza Dulce fara Blat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Placinta cu Branza Dulce fara Blat
html