Pasca fara aluat cu branza pufoasa si smantana

Postat pe: 08-06-2017
(0)

Ingrediente

6 oua
700 g branza pufoasa cu smantana Delaco
200 g smantana
esenta de rom
300 g zahar
un plic de zahar vanilat (8 g)
100 g gris
150 g faina
200 g stafide
un plic de praf de copt (10 g)
sare
Diametru tava: 27 cm

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

20 portii
Se separa albusurile de galbenusuri.

Intr-un castron mare, galbenusurile se amesteca cu branza, smantana si esenta de rom.

Intr-un alt castron, albusurile se bat spuma cu un praf de sare, dupa care se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devin ca o bezea.

Peste amestecul cu galbenusuri, se adauga grisul, faina, praful de copt si un praf de sare. Se amesteca totul cu ajutorul unei spatule de silicon. Se incorporeaza trei sferturi din stafide (clatite cu apa si stoarse) si albusurile batute spuma.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se pune hartie de copt pe fundul unei forme detasabile de tort si se unge forma cu unt pe margini. Se toarna compozitia pentru pasca in ea, iar pe deasupra, se presara restul de stafide (clatite cu apa si stoarse). Se introduce forma la cuptor, pana cand pasca se rumeneste frumos pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasca fara aluat cu branza pufoasa si smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasca fara aluat cu branza pufoasa si smantana