Pandispan cu mere si budinca

Postat pe: 30-04-2017
(0)

Ingrediente

6 oua
6 linguri zahar
6 linguri faina
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
un cub de unt
1,5 kg mere
2 plicuri zahar vanilat
1 plic budinca de vanilie
3-4 linguri zahar
500 ml lapte
2 patratele ciocolata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

35min
Numar portii

PORȚII

20 portii
Curatam merele de coaja si le dam pe razatoare. Amestecam merele rase cu zaharul vanilat si le destribuim intr-o tava unsa cu unt. Daca doriti o prajitura mai dulce, puteti adauga si 2-3 linguri de zahar in mere.

Pentru pandispan, mixam albusurile spuma cu sarea si cele 6 linguri de zahar, adaugam galbenusurile si apoi, faina amestecata cu praful de copt (se poate si fara praf de copt).

Turnam compozitia de pandispan peste mere, uniformizam bine si introducem tava in cuptorul incins, pana se rumeneste blatul (30-35 de minute).

Scoatem tava din cuptor, o lasam sa se raceasca, apoi o rasturnam pe o alta tava.

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic, cu 500 ml lapte si 3-4 linguri de zahar.

Distribuim budinca racorita peste mere, iar peste budinca, razuim putina ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pandispan cu mere si budinca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pandispan cu mere si budinca