New York Cheesecake

Postat pe: 04-05-2019
(0)

Ingrediente

Blat de biscuiţi:
300 g biscuiţi petit beurre
2 linguri cu zahăr pudră vanilat
100 g unt topit
Crema:
200 g cremă fină de brânză
200 g smântână
200 g smântână pentru frişcă
1 pliculeţ gelatină
200 g zahăr pudră vanilat
1 fiolă esenţă de vanilie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se prepară întâi compoziţia din biscuiţi care trebuie să stea la rece : se zdrobesc biscuiţii într-o pungă sau se mărunţesc cu ajutorul robotului, apoi se amestecă cu zahărul pudră şi untul topit.

Se tapetează un vas cu hârtie de copt sau doar se unge cu unt, apoi se presează bine compoziţia de biscuiţi pe fundul formei. Se dă la frigider.

Pentru cremă se pune gelatina la hidratat în cca. 50 ml apă rece pentru 5 minute, apoi se pune la foc mic până se încălzeşte şi se dizolvă.

Smântâna pentru frişcă se combină cu 100 g zahăr şi se bate spumă tare. Apoi se adaugă smântâna , crema de brânză, restul de zahăr şi esenţa şi se omogenizează bine totul. Se încorporează şi gelatina şi se toarnă crema peste blatul de biscuiţi. Se dă desertul la rece până a doua zi.

Se poate servi cu fructe proaspete, sos de fructe sau alte variante la alegere.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta New York Cheesecake" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei New York Cheesecake