Ludaie la cuptor

Postat pe: 05-01-2018
(0)

Ingrediente

• 1 ludaie (dovleac) de aproximativ 1.5 - 2 kg
• 2 linguriţe de scorţişoară

Mod de preparare

Numar portii

PORȚII

4 portii
Alegeţi un dovleac plăcintar bine copt, puţin mângâiat de gerul care îl provoacă să fie dulceag.
Spălaţi ludaia, o tăiaţi în două şi curăţaţi interiorul de seminţe şi fibre până la pulpa cărnoasă.
O spălaţi din nou, o tăiaţi în bucăţele mai mici, de aproximativ 8 cm, şi o puneţi la cuptor într-o tavă sau vas de yena, la 200 de grade, pentru o oră.
Lăsaţi bucăţile de ludaie să povestească între ele, încă 5 minute, după ce s-a oprit cuptorul, apoi, le scoateţi, adăugaţi scorţişoara iar, dacă gerul a fost blând cu ele şi nu sunt suficient de dulci, puteţi adăuga şi miere.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ludaie la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ludaie la cuptor