Inimioare inteligente cu ciocolata alba si bezele

Postat pe: 14-03-2018
(0)

Ingrediente

300 g zahar
250 g unt
170 g faina
50 g cacao
1 l lapte
8 oua
un praf de sare
esenta rom
decor:
100 g tablete ciocolata alba
1 linguri frisca lichida sau lapte
cateva bezele colorate

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

10 portii
Se separa albusul de galbenusuri.Albusurile se mixeaza cu un praf de sare apoi cu 6 linguri de zahar,pana obtinem o bezea.Galbenusurile se freaca cu restul de zahar,cu untul moale si esenta.Faina se amesteca cu cacaoa .,apoi se adauga alternand cu laptele in galbenusuri,se mixeaza pana la o omogenizare perfecta.
Se adauga si bezeaua amestecand usor.O tava de aragaz,un pic mai inalta, se unge cu un pic de ulei ,se tapeteaza cu un praf de faina apoi se toarna compozitia.Se da la cuptorul incins 10 minute la foc iute apoi inca 20 minute la foc potrivit.Se scoate si se lasa sa se raceasca in voie.
Ciocolata alba impreuna cu 2 linguri de frisca lichida se pune la topit ,la bain marin pana devine fluida.Se toarna deasupra prajiturii,se preasara bucatele din bezelele pe care le-am pisat un pic si se mai lasa la rece inca 30 minute apoi se taie cu ajutorul unei forme inimioara.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Inimioare inteligente cu ciocolata alba si bezele" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inimioare inteligente cu ciocolata alba si bezele