Inima de piscoturi cu hrisca si morcovi

Postat pe: 11-03-2018
(0)

Ingrediente

300 g hrisca
2 morcovi
2 cutii compot de mandarine
500 g ricota
200 g piscoturi
2 linguri zahar brun
1/2 lingurita cardamon
1 lingurita ghimbir
pudra de roscove
1/2 portocala

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

10 portii
Punem hrisca la fiert in apa cat sa o acopere iar intre timp curatam morcovii, ii dam pe razatoare si punem mandarinele din compot la scurs. Cand este gata hrisca (cand a abosorbit toata apa) o luam de pe foc si o lasam sa se racoreasca. Amestecam hrisca cu morcovul ras, mandarinele din compot si cu ricota si le dam la robot sau le blenduim pana devin o pasta.Adaugam zaharul, cardamonul si ghimbirul si omogenizam.Asezam piscoturile inmuiate in compot de mandarine intr-o tava in forma de inima (daca nu avem folosim orice tava) apoi le acoperim cu pasta de hrisca. Punem inca un rand de piscoturi si apoi un rand de pasta de hrisca. Pudram cu praf de roscova si decoram cu felii de portocala.Dam la rece pana la servire. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Inima de piscoturi cu hrisca si morcovi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inima de piscoturi cu hrisca si morcovi