Ingrediente
● 1 castron mare de cirese amare |
● 400 gr smantana vrac |
● 500 ml lapte dulce de tara, fiert |
● 400 gr zahar |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
40min

PORȚII
20 portii
Mai intai, se scot samburii de la cirese, se adauga zahar peste ele si se dau la frigider peste noapte. Dimineata se scot, se ia un castronel de cirese din castron cu sirop, fara zahar si se pun la frigider. Restul de cirese se pun la robot, se adauga laptele si smantana si se lasa la mixat, cel putin 10 minute la viteza potrivit de mare, sa nu sara din robot si sa aiba timp sa se aeriseasca compozitia. Se toarna compozitia intr-un vas de plastic si se da la congelator. Din cand in cand, se mai scoate vasul si se amesteca usor, se repeta de cel putin patru ori. Se poate servi dupa 7-8 ore. Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta excelenta ca gust si usor de pregatit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Inghetata Amaretto" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany