Fursecuri Fara Gluten

Postat pe: 12-04-2013
(0)

Ingrediente

150 g faina de orez
1/2 lingurita bicarbonat de sodium
Un varf de cutit de sare
100 g unt
1 ou, batut
100 g zahar
Pentru decor (optional)
75 g ciocolata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen.
Se intinde o foie de 1, 5 cm grosime si se taie in formele dorite. Aluatul e modelabil, prin urmare se pot face niste bilute mai plate si in mana (cum am facut eu).

Se coc la 160 de grade c, timp de 8-10 minute.
Se scot din tava dupa ce s-au racit (sunt foarte sfaramiciosi cat sunt fierbinti).

Decorare:
Se pot decora cu orice glazura. Eu am decorat cativa cu ciocolata pe care am topit-o in prealabil si cativa i-am lasat simpli.
Din ingredientele mentionate ies 24 de biscuiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fursecuri Fara Gluten" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri Fara Gluten
html