Ingrediente
● 1 kg gogonele verzi spalate si taiate felii (eu am pus parguite) |
● 500 g gogosari taiati feliute subtiri |
● 500 g morcov rondele fine |
● 250 g ceapa taiata solzisori |
● 250 ml otet |
● 1l apa |
● 1 1/2 linguri sare fara iod |
● 5 linguri zahar |
● 2 linguri de miere |
● boabe de piper |
● boabe de mustar |
● 200 g mustar |
● 200 ml ulei |
Mod de preparare
Otetul, apa, sarea, zaharul, mierea, boabele de mustar si piperul se fierb. Cand au dat un clocot se pun toate zarzavaturile, se stinge focul, se acopera si se tin la marinat 2 ore, dupa care se scurg si se amesteca cu maioneza facuta din mustar si ulei. Se pun in borcane si se da la loc racoros. Serviti alaturi de fripturi, cartofi prajiti, pilaf.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata de Iarna" nu uita sa ii faci un review.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata de Iarna" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany